Dxinone: Business fremtidens

Omkring fire år siden jeg snuble på et websted kaldet Dxgold. Deres forudsætning dengang var “guld-ebank er en sikker guld bakkes betaling transfersystemet og porten til DigotGold og DXSecure konti.”
Jeg så “Guld” og mine øjne lyste op! Jeg elsker her. Så jeg havde en læse via deres hjemmeside og fandt jeg kunne åbne en konto og investere et minimum på $15 i en portefølje. Som jeg var virkelig en Internet nybegynder på tidspunktet jeg didn´t ønsker at risikere mere end dette beløb på noget jeg ikke vidste noget om. For at skære en lang historie kort, jeg sætter i min $15 og prøvede at finde ud af hvad de skal gøre. Dxgold var dengang ikke meget god til at kommunikere, hvordan en portefølje skal køres. Jeg journaliseret ny og næ og så tallene vokser. Om et år eller så min portefølje læse senere $257 – men jeg stadig couldn´t figur hvad jeg skal gøre for at få adgang til pengene.
Så læste jeg et indlæg i et forum af en fyr, der havde opdaget hemmeligheden til at køre en vellykket portefølje og gøre nogle penge med en Dxgold konto. Jeg sprang på chancen for at endelig lære at drive min Dxgold konto og fandt, at jeg var i begyndelsen af en meget spændende rejse. Dxgold er kommet en lang vej i tid.
Dxgold i nu kaldes Dxinone og er at geare til at blive en husstand navn. Dxinone System vil tage internettet med storm! De totalt moderniseret Dxsystem i maj 2005 for at forberede indførelsen af ordningen med fuld Dxinone.
DXSystem, og dens relaterede tjenester er alle division af GDT Inc, en Vanuatu registreret selskab. GDT Inc har for i de sidste 5 år opbygget en uovertruffen omdømme og har omskrivning regel bog når det kommer til sikkerhed, interagere og indgå online.
Dxinone porteføljer generere afkast hver dag. Gennem programmet Dxinone Concierge kan du booke et hotelværelse og tjene en daglig bonus på prisen på pakken. Indskrive nemlig en DxBusiness beretning og drage fordel af en række værktøjer designet til at hjælpe i den daglige ledelse af din virksomhed. Bruge adsXposed at målrette dine annoncer mod en modtagelig publikum. Når kvalificeret du kan blive en Dxmerchant og drage fordel af udveksling af e-valutaer.
Fremtidige planer for Dxinone omfatter Dxtraveller, Dxseeker, Dxauctions og Dxshopping. Som Dxinone vil ramper op for overgang til de generelle Internet der være nye muligheder tilføjes. Der er også en konkurrence kommer op med $ 1 mio i præmier på Dxcodehunters.com. Regionale kontorer i store centre i hele verden vil huse lokale DXSupport hold for at yde støtte via byens DXSupport, samt en korrespondance indsamlingssted for både post og telekommunikation kontakter.
Som flere af Dxsystem funktioner er frigivet ser i fremtiden for Dxinone kontohavere meget lyse.

1 thought on “Dxinone: Business fremtidens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.