At få forhåndsgodkendt til et boliglån er en af de bedste måder at få et ben på konkurrencen, når Shopping for et hjem

Markedet for fast ejendom skyhøje på grund af lave renter, som har bragt hjem opkøb gennemsnitlige amerikanere. Hele landet, køber flere lejere og boligejere er ved at opgradere deres egenskaber. I denne hot sælgers marked, kan en forhåndsgodkendelse brev fra din pant långiver hjælpe dig sikre en vindende bud på din drømmebolig.
En forudgående godkendelse indebærer meget mere end at udfylde et spørgeskema. Det er hovedsagelig går gennem hele pant ansøgningsprocessen og have långiver giver dig et tal for hvor mange penge de er villige til at låne dig og på hvilken rente. Under brevet er ligesom at have kontanter i banken. Dette skifter dit fokus fra finansiering til at få den bedste ejendomsmægler og finde de bedste hjem, som du har råd til.
Være opmærksomme på betingelserne i brevet, før du begynder at shoppe til dit hjem: hvilke betingelser din pant långiver udvide?
En simpel prækvalifikation, hvor de tog ned dine oplysninger og foretaget en uformel gæt hvilken type lån du vil modtage er normalt ikke meget effektiv. Denne grundlæggende prækvalifikation er naturligvis underlagt kører en fuld kredit check, fuld offentliggørelse af dine aktiver, og ingen drastiske ændringer i din økonomiske situation.
Bortfaldne betalinger på kreditkort, studielån eller en job ændring, kan give dit realkreditlån långiver tilstrækkelige grunde til at bakke ud af handlen.
Her er hvordan du får de maksimale fordele ud af det før godkendelsesprocessen:
1. start ved at bruge ressourcer på alle store søgemaskiner. Ser for “realkreditinstitutterne,” “hjem lån”, eller “prækvalificere til pant”.
2. udfylde en ansøgning og sørg for, at det går igennem den tegningskapacitet proces. Hvis ikke du er sikker på, kalde långiver med deres kunde service nummer og spørger dem, hvad sker der, når alle oplysninger er indsendt.
3. find ud af om der er eventuelle gebyrer involveret for at trække dine tre bureau kreditrapporter, og for den afsætningsgaranti. Nogle långivere vil opkræve gebyrer op foran og andre vil vente, indtil du er godkendt til lån.
4. Udfyld eventuelle ekstra papirarbejde som bevis for ansættelser og erklæring af dine ressourcer. Du skal bevise, at du nok kontanter på side for en ned betaling, medmindre du får en ingen penge ned boliglånet. Også, du nødt til at bevise, at kontanter er din og ikke et lån.
Hvis du ønsker at et lån fra dine forældre for eksempel, forsøge at få det seks til otte måneder i forvejen og holde den i din opsparingskonto. Ellers vil det tælle som en gæld og kan øge din gæld til indkomst-forholdet og have den modsatte virkning; viser at du ikke har nogen kontanter og diskvalificere dig fra en meget større lån.
5. få en forhåndsgodkendelse brev fra långiver om det nøjagtige beløb af de lån, som du vil modtage og renten.
6. Vær opmærksom på brevet udløbsdato. Hvis du er på et marked som det sydlige Californien hvor konkurrencen er særlig hård, skal du sørge for det mest fleksible udløbsdato, der giver mulighed for din långiver.
Uanset om det er 30 dage eller 60 dage, få det erklærede skriftligt. Hvis du gå glip af dit første eller andet valg for et hjem (typisk), vil ikke du understreges for at nøjes med noget bare at få et hus.

9 thoughts on “At få forhåndsgodkendt til et boliglån er en af de bedste måder at få et ben på konkurrencen, når Shopping for et hjem

  1. A lot of thanks for all your valuable hard work on this web page. Kim really likes getting into investigation and it’s really easy to understand why. Many of us know all of the dynamic medium you make invaluable steps on this web blog and as well as improve participation from people on that idea so our girl is certainly learning a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You are conducting a pretty cool job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.