Modkontoen hjem & arbejde: Udfordring af den hjemme-baseret virksomhed

Med ferie rundt om hjørnet, kan du finde dig selv kæmper for at holde din hjemme-baseret virksomhed og dit hjem liv separat og kører problemfrit. Og du er ikke alene.
Opererer en hjemme-baseret virksomhed har mange fordele, som du allerede kender, men dens vigtigste ulempe er, at det ofte forårsager linje mellem dit arbejde og dit personlige liv at blive permanent sløret. I modsætning til de personer, der arbejder uden for hjemmet, og som ved deres dag på kontoret slutter, når de får i deres bil og starte pendler hjemmet, har hjem business erhvervsdrivende normalt ikke en klar afslutning på deres dag.
Den omvendte situation er også muligt: de kan ikke have en bestemt start på deres dag enten. Hvis du har svært ved at bryde fri af dit arbejde ansvar, eller hvis du nogle gange har problemer med at bosætte sig i at tackle dem, vil disse tips hjælpe dig bringe begge aspekter af dit liv i balance.
Adskille din Office fra dit hjem
Hvis computeren arbejde er i stuen, hvor alle i familien congregates, er chancer du bombarderes af distraktioner. Plus, når det er tid for dig at slappe af, kan du finde det vanskeligt med computer lige der som en konstant påmindelse om alt det arbejde, du stadig nødt til at afslutte og alle de meddelelser, du stadig nødt til at reagere på.
Svaret er at afsætte et område af dit hjem blot for arbejde. Hvis du har et kontor eller et ekstra soveværelse, hvor du kan konfigurere dit space, kan så du blokere ud distraktioner ved blot at lukke døren. Undgå også at sætte noget i dit hjem kontor, der kan forhindre dig i at få arbejdet gjort, som en tv.
Hvis du ikke har et helt rum til at afsætte til dit kontor, flytte computeren og materialer til et rum, der bruges sjældent eller der er normalt ubesatte, når du skal være i orden, såsom et soveværelse. Når du har adskilt dit hjem fra dit kontor, vil du finde det lettere at holde fokus på dit arbejde, men også at forlade dit arbejde i sit rum, så du kan slappe af og nyde resten af dit hjem.
Oprette specifikke arbejdstider
En af de bedste ting om at køre en hjemme-baseret virksomhed er uden tvivl den fleksibel tidsplan, men det kan også have negative konsekvenser. På den ene side kan din tidsplan være så fleksible, at du kun arbejder 30 minutter om dagen eller så hektisk at du finder dig selv arbejder på alle tider af døgnet uden at tage en pause.
Svaret er at sætte din egen kontortid. Oprettelse af din egen plan stadig har fordele. For en, kan du bestemme, hvad tid på dagen du starter, så hvis ikke du er en morgen person, du ikke behøver at stå ved daggry. Også, hvis du foretrækker at standse arbejdet, hvornår dine børn kommer hjem fra skole, kan du overveje, når du beslutter dig for hvornår de skal stoppe for dagen.
En anden fordel er, at du giver klienter og kunder med en specifik gange når du er ledig til at arbejde med dem. Det mest vigtige ting at huske, er dog at angive timer for dig selv, at du kan leve med. Når du beslutter dig på en tidsplan, du har brug at holde sig til det langsigtede, så Vær realistisk om hvor længe du kan arbejde uden at tage en pause og hvor meget tid du bliver nødt til at udrette alt, hvad der skal få gjort.
Og ligegyldigt hvor meget du kan være fristet til at arbejde, du nødt til at stoppe, når du siger, du vil stoppe. Tager en pause kan du komme tilbage genopfrisket og mere vågen, så du kan være mere produktiv. En overanstrengt, meget stresset person er simpelthen ikke en effektiv arbejdstager, derhjemme eller på et kontor.
Trække grænsen mellem hjem og arbejde kommunikation
Har det nogensinde er sket for dig? Du og din familie har bare satte sig ned for en middag rundt om bordet når en klient ringer for at tale om det aktuelle projekt eller en kunde telefoner med spørgsmål om en nylige køb.
Den nemmeste måde at forhindre arbejde i at forstyrre din familie er at adskille kommunikation. Start ved at have en anden telefonlinje dedikeret til dit arbejde og vedhæfte en telefonsvarer eller talebesked til linjen.
Når din arbejdsdag slutter, kan du slå på maskinen og lade det håndtere efter timers opkald. En ekstra telefonlinie også giver dig mulighed at opretholde professionalisme. Forestil dig forlegenhed for at have dit lille barn besvare telefonen, når en vigtig kunde ringer.
Du kan også oprette en postboks for alle dine business-relaterede e-mails. Ikke blot vil dette forhindre din vigtig mail fra et uheld at få smidt væk med junk, men det vil også tilbyde dig og din familie et niveau af privatlivets fred.
Efter alt, ønsker du ikke at gøre dit hjem adresse tilgængelig for alle; Det er bare ikke sikker. Hvis du bruge e-mail eller instant messaging som en del af din virksomhed kommunikation, vil du også ønsker at etablere særskilte regnskaber for dem så godt.
Nøglen til at køre en hjemme-baseret forretning er balance. Mens det kan være svært at stoppe med at arbejde på dette vigtige projekt eller at koncentrere sig om arbejde, mens din forberedelse til ferien, er finde denne balance afgørende for dit velbefindende, din families sikkerhed og din virksomheds succes.

10 thoughts on “Modkontoen hjem & arbejde: Udfordring af den hjemme-baseret virksomhed

  1. Needed to write you one little observation just to say thank you as before for these fantastic information you’ve discussed here. It has been certainly particularly generous of people like you to convey freely all that a lot of people could possibly have made available as an e book to earn some cash for their own end, especially considering the fact that you could possibly have done it if you ever decided. The good tips also acted like a fantastic way to be sure that other individuals have similar dreams just like my own to grasp a whole lot more in terms of this issue. I’m sure there are many more fun occasions ahead for individuals that find out your blog post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.